31 Ağustos 2010 Salı

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi İsmail Filit Hayatı Kimdir

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi oyuncularından İsmail Filizi sizlere tanıtacağız.İsmail Filiz'i daha önceden herkes Ezel Dizisi ile Ömer rolünde tanımıştı bildiğiniz gibi.O dizidie Kenan İmirzalıoğlunun gençlik yıllarını canlandırıyordu aralarında benzerlikte yok değil hani.İsmail Filizi diziye nazaran oldukça zengin ve varlıklı bir aileden gelmiştir.

Ezel Dizisinde Ömer rolü ile oyunculuk yapan Filiz, 29 yaşında yakışıklı bir oyuncudur.. Genç oyuncu dizideki rolü Ömer’in aksine oldukça varlıklı bir ailenin oğlu. Babası Çankırı’nın en zengin isimlerinden Hüseyin Filiz. Ayrıca , aynı zamanda Ak Parti’nin Ankara Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Filiz’in oğlu olan İsmail Filiz, Başkent Üniversitesi mezunudur kendileri..



Ailesinin Çankırı’da ahşap ve çelik kapı fabrikası, İstanbul-Ankara yolunda benzin istasyonu var. Aynı zamanda inşaat şirketleri de mevcut. Filiz oyunculuğu hobi olarak yapıyor.

“Ezel”in yanı sıra “Aşk-ı Memnu” ve “Yaprak Dökümü” gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapım şirketi Ay Yapım, İsmail Filiz ile nisan ayında başlayacak olan televizyon dizisi için el sıkıştı. “Ezel”in ilerleyen bölümlerinde senaryo icabı rolü azalacak olan Filiz’in isminin gizlenmesindeki nedenin, genç oyuncunun başka bir yapım şirketiyle anlaşma ihtimalinin önüne geçmek olduğu öğrenildi. Dizinin yapımcıları, Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken oyuncuyla Ankara yolundaki benzin istasyonunda karşılaşıp rol teklif etmişler.

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi Oyuncu Kadrosunu Görmek için TIKLAYINIZ

Lütfen Değerli Yorumlarınızı Eksik Etmeyin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

FATMAGÜLÜN SUÇU NE 5.BÖLÜM İZLE 14 Ekim 2010

Fatmagülün suçu ne 5.Bölüm izle,Fatmagülün Suçu Ne 5.Bölüm Seyret,Fatmagülün Suçu Ne 14 Ekim izle,Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm izle,Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm Fragmanı izle