30 Ağustos 2010 Pazartesi

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi Beren Saat Hayatı Kimdir.










Evet yep yeni bir dizi ve çok güzel bir o kadar da yetenekli bir oyuncu olan Beren Saat bu Dizide başrol oynuyor.Fatmagülün Suçu Ne Dizisi Başrol oyuncularından Beren Saat'i tanımayan yoktur sanırım.Oldukça güzel ve alımlı bir kaıdn olan Beren Saat adını Aşk-ı Memnu dizisi ile tüm Türkiye'ye duyurmuş ve kariyeri açısından da oldukça önemli bir yere sahip olan Aşk-ı Memnu dizisinde başrol oynamıştır.Bu dizideki performansıyla çok yükselen güzel oyuncu Beren Saat yep yeni bir proje ile karşımızda olacaktır. 

Fatmagülün Suçu Ne Dizisine bakalım neler katacak bu güzel oyuncu ayrıca onun kariyeri açısından büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum.Beğendiğim oyuncular arasında yer alan Beren Saat Fatmagülün Suçu Ne Dizisi ile birlikte tekrar karşımıza çıkacak umarız güzel bir performans sergirler ve bizleri Aşk-ı Memnu'da olduğu gibi bu diziyede adapte eder.


Ayrıca;

Başkent Üniversitesi'nde İşletme konusunda öğrenim görürken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını yorumlayan ve değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte ileride büyük bir yıldız olacağı anlaşıldı keza öylede oldu.Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince TV dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi.

En Güzel Beren Saat Resimler için TIKLAYIN

Bu güzel oyuncu hakkındaki yorum ve görüşlerinizi bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.Bu güzel oyuncunun oynadığı rollerdeki performansını nasıl buluyorsunuz? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

FATMAGÜLÜN SUÇU NE 5.BÖLÜM İZLE 14 Ekim 2010

Fatmagülün suçu ne 5.Bölüm izle,Fatmagülün Suçu Ne 5.Bölüm Seyret,Fatmagülün Suçu Ne 14 Ekim izle,Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm izle,Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm Fragmanı izle